Monday, March 21, 2011

Miniature cakes for hantaran delivered to Taman Senangin.....

7 comments:

siti said...

thanks akak...smua org ckp comel sgt...tp ct x sempat rasala..:-)

zaitgha said...

Tuan punya tak sempat rasa tu biasa lah he he....and thanks for the order ya....the wedding cake too, ada tak gambar the cakes on the tier?

siti said...

ade...nnt siti email akak...tp masa wedding tu...caterer pon kasi cake...so cake yg tier plg atas tu kek diorang...sorry sgt...diorang x consult siti pon pasal tu..hope u dun mind

saffira said...

akak.. kalau cake ni hantar KL by post agak2x jatuh tak??? cair tak?? hehe.. nampak nice la.. rasa mcm nk order.. teringin nk makan cake la..

Suhailyna Khairuddin said...

Klu nk order mcm mane dan berapa hari yea

Suhailyna Khairuddin said...

Klu nk order mcm mane dan berapa hari yea

zaitgha said...

Su, pls email zaitgha@gmail.com or WAp 0123238894